Vragen? bel 038 22 22 010 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden Ma-Vr 9:00 - 17:00

Webshop ontwikkeling

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner die voor u een Magento webshop ontwikkelt? Primegento biedt u alle competenties die u daarbij nodig heeft. Niet alleen bij de bouw en implementatie van de webshop, maar ook bij ondersteuning achteraf en de marketing van het concept van de webshop kunnen wij u van dienst zijn.

Primegento bouwt voornamelijk webshops op het Magento® platform. Magento® is dé standaard wat betreft betrouwbare, schaalbare en vooral zeer krachtige e-commerce oplossingen. Magento® is een kwalitatief hoogstaand platform dat uw webshop tot een doorslaand succes kan maken.

Wij realiseeren voor u webshops waarmee uw klanten makkelijk producten kunnen vinden en bestellen. Webshops waarmee u opvalt door de gebruiksvriendelijkheid en het gebruiksgemak. Wij maken webshops die goed gevonden worden in zoekmachines. Webshops met iDEAL, PayPal en Creditcard betaalmogelijkheden zodat uw klanten snel en betrouwbaar kunnen afrekenen.

Neem voor advies of vrijblijvende informatie gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!