Vragen? bel 038 22 22 010 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden Ma-Vr 9:00 - 17:00

Magento webshop support

Als jouw webshop nog op Magento 1.x draait, wordt het tijd om je te bezinnen op de toekomst. De volledige ondersteunen stopt per juni 2020. Wat voor mogelijkheden zijn er en wat is een goed Magento alternatief?

Update naar Magento 2.0 is kostbaar

Overstappen kost veel tijd en is een relatief dure oplossing. De kosten van migraties van Magento 1 naar 2 beginnen (voor grotere shops) vaak pas bij €30.000! Een goed moment dus om ook de alternatieven eens te bekijken.

Magento 1.X is niet meer veilig

Magento 1 is verouderd en krijgt geen updates meer, er komen geen updates en veiligheidspatches meer uit na juni 2020. Ook worden betalings- en verzendmodules niet meer bijgewerkt en/of ondersteund. Er zullen dus steeds meer problemen ontstaan en je loopt je het risico gehackt te worden. Iedere Magento 1 shop bevat klantgegevens en hackszelfs leiden tot juridische problemen en hoge kosten. Op Magento 1.X blijven draaien is dus een groot risico voor je bedrijf.

Wat is een goed alternatief

Gelukkig zijn er prima alternatieven voor Magento. Vaak is de ontwikkeling ook voordeliger. Er is een scala aanlaternatievenebshcikbaar voor allerlei populaire CMS'en als WrodPress, Joomla!, Drupal etc. Maar er zijn ook prima stand-alone en SAAS oplossingen.

Wil je meer weten en een vrijblijvend advies over een e-commerce alternatief dat past bij jouw situatie? Neem dan gerust contact op met Primgento.

Contact opnemen