Vragen? bel 038 22 22 010 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden Ma-Vr 9:00 - 17:00

Diensten

Als jouw webshop nog op Magento 1.x draait, wordt het tijd om je te bezinnen op de toekomst. De volledige ondersteunen stopt per juni 2020. Wat voor mogelijkheden zijn er en wat is een goed Magento alternatief?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner die voor u een Magento webshop ontwikkelt? Primegento biedt u alle competenties die u daarbij nodig heeft. Niet alleen bij de bouw en implementatie van de webshop, maar ook bij ondersteuning achteraf en de marketing van het concept van de webshop kunnen wij u van dienst zijn.

Wij hechten er veel waarde aan om uw wensen, doelgroep en doelen helder te krijgen. Pas als dat duidelijk is vertalen we dit samen met u naar een concept. Dat concept werken we vervolgens samen verder uit tot een conversiegericht en functioneel design. Immers, dat is de basis van het succes van uw webshop!

Webshop marketing is net zo belangrijk als de prijs en kwaliteit producten en diensten in uw shop. Een gerichte online marketing strategie met zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren en gebruik van social media is een vaak must om van uw webshop ook een financieel succes te maken. Primegento ondersteunt u hierbij met advies en implementatie.

Pagina 1 van 2